Kestävä kehitys

Lisää arvoa yrityksellesi kestävällä kehityksellä

Elinkaariarviointeja ja vastuullisuutta

Teemme asioita kestävän kehityksen ehdoilla. edesautamme kestävää kehitystä tekemällä elinkaariarviointeja. Elinkaariarvioinnissa arvioidaan tuotteen tai palvelun ympäristövaikutukset kehdosta hautaan -periaatteella. Asiakkaat ja yhteistyökumppanisi arvostavat ekologista läpinäkyvyyttä. Voimme myös määrittää tuotteenne tai palvelunne hiilijalanjäljen ja mahdollinen hiilikädenjäljen. Positiivisella hiilikädenjäljellä yrityksen tuote tai ratkaisu pienentää jonkun toisen osapuolen, kuten asiakkaan, hiilijalanjälkeä. Hiilineutraalisuutta on vaikea saavuttaa esimerkiksi ilman eri tahojen tarjoamaa positiivista hiilikädenjälkeä, joka voidaan saavuttaa esim. hiilin sitomisella uusilla metsillä tai puurakentamisella.

Palveluumme kuuluvat myös ympäristölupien hakeminen ja ympäristö- ja vastuullisuusraportointi.

Lisäksi edustamme Raypan laboratoriolaitteitteita Suomessa. Laitteet sopivat elintarviketeollisuuden, kemian analytiikan tarpeisiin. Tutustu esim. Raypan autoklaaveihin.

Puutarhapuolella tulemme tuottamaan vastuullisia puutarhatuotteita ammattikäyttöön eurooppalaisille taimitarhoille. Epäonneksemme tuotteemme valmistuksessa tarvittava ruiskuvalumuotti on juuttunut Egyptiin, surullisen kuuluisaan Even Given laivaan. Tuote on kierrätysmuovista valmistettu P9-astiataimiruukku.