Nordics

Pohjoismaissa toimimme myös puutarhatarviketuottajana ja teemme elinkaariarviointeja. Sen lisäksi edustamme erinomaista laboratoriolaitevalmistaja Raypaa (vain Suomi), huolehdimme kasvihuoneviljelmien energiataloudesta edustamalla Hortinergya.

Laboratoriolaitteet

Tarjoamme Raypan labralaitteita teollisuudelle, tutkimuslaitoksille, maa- ja metsätalouden tutkimuksen tarpeisiin. Tuetevalikoimaan kuuluu mm. laboratorion ja sairaalan mikrobiologiset sterilointilaitteistot, ruokatuotannon proteiinien, kuitujen ja rasvojen uuttolaitteet, incubaatio- ja kuivausuunit ja termostaattiset hauteet, titraattorit jne.  Lataa esite!

Elinkaariarviointi

Teemme elinkaariarviointeja (Life Cycle Assessment, LCA) kestävän kehityksen strategioita varten. Elinkaariarviointi  on standardoitu menetelmä tuotteen tai palvelun, tuotannon ympäristövaikutusten arviointiin.  Olemme teidän kumppani, kun teemme teille kestävän kehityksen tiekartan. 

Kasvihuoneiden energiatalous

Energia ja ilmastoanalyysit kasvihuoneiden rakentamiseen ja remontointeihin. Ohjelmiston avulla voit esim. arvioida energiasäästöjä mm. verhojen avulla vuositasolla suhteutettuna rakennuskustannuksiin. Näet energiakulutuksen eri vuodenaikoina ja eri ilmastoolosuhteissa. 

Meillä tulee keväällä 2021 myyntiin kierrätysmuovista ruiskuvalulla valmistettu tukeva mutta kevyt P9 astiataimiruukku. Väri on harmaa tai räätälöity teidän tarpeisiin.  

Taimitarhat – puutarhatalous

Biomateriaalikehitys ja -konsultointi

Konsultoimme biopohjaisten ja biohajoavien materiaalien käytöstä ja valinnoista suhteessa tuotantomenetelmiin. Oletteko esimerkiksi miettimässä ekologista pakkausvaihtoehtoa tuotteellesi?